Veien til ditt nye kjøkken

 • 1. Kontakt
  Når du tar kontakt med oss får du en personlig kjøkkendesigner som følger deg gjennom hele prosessen. Vi ser tryggheten det gir å ha en person å forholde seg til, som du kan spørre om det meste og som kan veilede deg gjennom jungelen av løsninger, hvitevarer og tilbehør til ditt kjøkken. Det finnes ingen snarveier til det perfekte kjøkken, men våre designere kan hjelpe deg å se ulike muligheter og løsninger samtidig som de kan hjelpe deg å unngå de fleste fallgruvene.
 • 2. Ta mål
  Vi kommer gjerne hjem til deg og tar nøyaktige mål så slipper du å bekymre deg om at du har målt feil. Det inngår i prisen når du bestiller kjøkken hos oss. Det er likevel fint om du har en liten målsatt skisse over rommet når du tar kontakt med oss slik at vi så tidlig som mulig kan se hvordan rommet ser ut og kan hjelpe deg i gang.
 • 3. Tegne
  Før vi setter i gang med tegningen av kjøkkenet ditt vil vi gjerne høre litt om dine ønsker, behov og arealet som er til rådighet. Hva har du plass til? Hva trenger du? Og hva har du lyst på? Hvordan er budsjettet? Hva har du sett for deg? Jo flere spørsmål og svar vi får, jo bedre tilpasset dine behov får vi det ferdige resultatet.
 • 4. Produksjon
  Når kjøkkenet ditt er ferdig tegnet og du er fornøyd med hver minste detalj sender kjøkkendesigneren tegningen til produksjonen hos oss. Der tar dyktige møbelsnekkere over og produserer akkurat de delene som skal til ditt kjøkken. Normalt tar det ca 4 uker fra tegningen er godkjent til kjøkkenet er klart til levering.
 • 5. Levering og montering

  Kjøkkenet leveres klart til montering. Her er det ingen flatpakkede løsninger, skrogene kommer ferdig montert, klare for å settes rett opp.

  Hvis det er et ønske videreformidler vi kontakt med lokale håndverkere så du slipper å gjøre noe som helst annet enn å glede deg til å ta i bruk ditt nye kjøkken.

  Det samme gjelder så klart om det er bad, vaskerom eller garderobe du har bestilt fra oss.

Har du spørsmål?

Ring oss på 75 04 84 22
eller send oss en e-post:
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.