Produksjon

Hos Kvandal kjøkken er vi så heldige å ha utrolig dyktige og fagsterke folk i produksjonen. Topp moderne maskiner og utstyr kombinert med møbelsnekkere med lang erfaring er helt klart en god kombinasjon. De har lang erfaring med produksjon av både standardskap- og løsninger til skreddersydde spesialtilpassede løsninger.

I og med at våre designere sitter i samme bygg som produksjonen foregår er veien fra idé til ferdig produkt kort. Når det kommer til å skreddersy løsninger er det en stor fordel, og gjør at designerne og møbelsnekkerne kan jobbe tett sammen om prosjekter der det er nødvendig.

Vi tar inn emneplater i flere ulike farger slik at vi kan produsere skrog til skap i en farge som passer til frontene. Skuffene våre har også samme bunn som frontene slik at det oppleves som en helhet. Sidene på skuffene er i metall med innebygde skinner. Også sidene kan leveres i ulike farger. Det gir et helhetlig og rent uttrykk som samtidig er lett å holde rent.

Alle våre skrog produseres av 16mm tykke melaminplater i ulike farger alt etter hva du som kunde ønsker. Hos oss får du dermed lik farge på fornt og skrog, hyller og skuffer. Bakveggen i skapene er av samme tykkelse og kvalitet, noe som gjør monteringen veldig enkel. Det trengs ingen ekstra forsterkninger eller beslag i skrogene, og tilpasning inni veggen før montering er minimal da skruene kan settes hvor som helst i bakveggen på skroget. I tillegg leveres skrogene ferdig montert med fronter og skuffer allerede på plass. Alt for at monteringen for deg som kunde skal gå lettest mulig.

Har du spørsmål?

Ring oss på 75 04 84 22
eller send oss en e-post:
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.