Bedrift – side for bedrifter

Kvandal kjøkken leverer alt av møbelinnredning til kjøkken, bad, garderobe og oppbevaring til store og små prosjekter.

Kvandal kjøkken har eksistert siden 1985. Vi holder til i Leirfjord i Nordland og har siden oppstarten lagt vekt på lokalt håndverk, kvalitet og skreddersydde løsninger. Vi tegner, designer og produserer det aller meste innen møbelinnredning til kjøkken, bad og garderobe. Å ha produksjonen i samme bygg som designerne sitter gjør at vi er veldig fleksible, og veien fra idé til ferdig innredning er kort. Våre dyktige designere og møbelsnekkere samarbeider tett for å finne den beste løsningen for ditt prosjekt.

Vi ønsker å være en aktiv aktør i proffmarkedet. Vi har bred erfaring med leveranser til offentlige bygg som barnehager, skoler, sykehjem og andre institusjoner i tillegg til alt fra eneboliger og rekkehus, til små og store leilighetsbygg.

Som samarbeidspartner til utbyggere og entreprenører, kjenner vi godt til at byggeprosesser kan være krevende og tidvis utfordrende. Mange opplever det som en stor fordel at vi blir involvert tidlig i prosessen slik at vi kan komme med innspill for best mulig planløsning på kjøkken, bad og garderobeløsninger.

Fokus på kvalitet, service og nærhet til markedet, i tillegg til et bredt produktspekter og skreddersydde løsninger, er gode grunner til å velge oss til ditt prosjekt. Vi gir deg solid håndverk til konkurransedyktige priser og vi anser ikke jobben som ferdig før du som kunde er 100% fornøyd.

Vi kommer gjerne innom dere på befaring for å høre hva dere ønsker, og for å komme med innspill på løsninger som kan være rett for akkurat deres behov. Vi har lang erfaring med å skreddersy alt av møbelinnredning og kan derfor tilpasse innredningen til ethvert behov og prosjekt. Vi tar oss også monteringen hvis det er et ønske.

Ta gjerne kontakt om det er noe du lurer på eller vil høre mer om. Vi hjelper deg gjerne!

Har du spørsmål?

Ring oss på 75 04 84 22
eller send oss en e-post:
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.