Kvandal kjøkken

Telefon: 75 04 84 22
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Adresse:
Skoledalsveien 23
8890 Leirfjord

Reparasjon av hvitevarer

Kontaktskjema

Ansatte

Tom Breivik

Daglig leder
Skuta styres av daglig leder Tom Breivik, en ekte Leirfjording. Han har bakgrunn fra prosjektledelse og teknisk tegning fra flere firma innenfor Offshore, Eiendom og Gruveindustri på Svalbard. Tom er opptatt av service og at våre kunder skal bli fornøyd. Han hjelper deg gjerne med å tegne kjøkken, bad eller garderobe.

Marit Romfo

Selger / Designer
Marit er utdannet blant annet utdannet grafisk designer og har derfor god erfaring med å matche farger, linjer og å se detaljer. Perfekt når hun skal hjelpe deg med ditt design! Marit er kreativ, har et eget øye for detaljer og er opptatt av å gi kunden best mulig service. Ellers er hun import-trønder som har forvillet seg til Nord-Norge og trives med det.

Ralf Udo Anders

Møbelsnekker
Udo, som vi kaller ham, er vår andre import og kommer opprinnelig fra Tyskland. Han har jobbet mange år i møbelindustrien. Han er en viktig byggestein i vår produksjon og er veldig flink til å sette sammen selv de mest komplekse løsninger. Udo har fagbrev som CNC-operatør og tegner også løsninger i CAD-program før det settes i produksjon.

Trine Mari Johansen

Møbelsnekker
Trine kommer fra Leirfjord og har jobbet som møbelsnekker hos Kvandal Kjøkken siden 2009. Hun har fagbrev som CNC-operatør og passer på at alt vi produserer av møbler og innredning produseres så nøyaktig som over hode mulig.

Trond Erik

Montør
Trond Erik er Leirfjording og har langs fartstid fra møbelindustrien. Han har prøvd det meste som operatør, montør og kjøkkentegner. I dag er han den som kjører ut til kundene monterer kjøkken. I tillegg er det hans jobb å koordinere rørlegger og elektriker de gangene kunden ønsker at vi tar den delen av jobben. Trond Erik har også med seg PC og designverktøy når han farter rundt så han kan hjelpe til med hva det måtte være når det gjelder våre produkter.

Gjermund Zahl

Produksjonsleder
Gjermund er nok en Leirfjording vi har med på laget. Han har bakgrunn som bonde, i tillegg er han snekker og har erfaring fra møbelindustrien. Han holder styr på produksjonen, innkjøp og lager hos oss. Gjermund er en service innstilt kar og gjør sitt beste for at du som kunde skal få et produkt du blir fornøyd med i lang tid fremover.

Har du spørsmål?

Ring oss på 75 04 84 22
eller send oss en e-post:
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.